TOIMITUSEHDOT & PALAUTUS

 

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn
Tekemällä tilauksen HOUKUTUSPILLIT.NET verkkokaupasta hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.

 

TOIMITUSTAVAT JA HINNAT

 

Lähetämme tilaukset pääosin 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Nouto postista
Tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseesi. Saat saapuneesta lähetyksestä ilmoituksen tekstiviestinä puhelimeesi. Toimituskulu on kiinteÄ 6,90 euroa. Yli 99 € tilaukset toimitamme veloituksetta.
Pienemmät tilaukset toimitamme kirjeenä suoraan annettuun toimitusosoitteeseen.

Palautus
Mikäli haluat palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. Myyntikuntoisilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli tuote on viallinen tai väärä, maksamme palautuksesta aiheutuneet kulut sekä hyvitämme koko myyntisumman asiakkaalle tai lähetämme tilalle oikean tuotteen. Mikäli haluat palauttaa tuotteita 14 vuorokauden harkinta-aikaan vedoten, veloitamme palautuksesta 5,90 euron palautuskulun. Palautuskulu veloitetaan myös, kun vaihdetaan esimerkiksi vaate toiseen kokoon tai jos paketti jätetään noutamatta tai palautetaan ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme.

Huomaathan, että emme tarjoa vaihto- tai palautusoikeutta poistotuotteille tai paketeista avatuille pilleille. Hygieniasyistä emme huoli palautuksena käytettyjä pillejä!
HUOM! Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen peruminen.

 

Yhteystiedot
Tavoitat meidät helpoiten yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla (info@houkutuspillit.net).

 

Maksutavat
Tarjoamme maksamiseen Klarnan monipuoliset maksutavat. Voit valita haluamasi maksutavan kassasivulla.
Mikäli sinulla on Klarnalla maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 997701 (ark. klo 8:00-18:00)

 

HOUKUTUSPILLIT.NET ei vastaa tuotteiden laadusta tai muistakaan ominaisuuksista. Tuotevastuu on valmistajalla/valmistuttajalla.

2019© HOUKUTUSPILLIT.NET. Kaikki oikeudet pidätetään.